#дистанціна_освіта_адміністрування #дистанціна_освіта_управлінські_практики

Шановні учасники освітнього процесу – педагоги, учні та їх батьки! На початку навчального року були організовані творчі групи, які працювали над розробкою алгоритму організації освітнього процесу під час змішаного та дистанційного навчання у нашому закладі освіті.

✴️ Рішенням педради № 2 від 28.10.2020 р. було обрано та затверджено:

1. Як основну освітню платформу для реалізації асинхронної форми дистанційного навчання:

✅ Google Classroom (де розміщуються мультимедійні матеріали, посилання на конференції Zoom або особисті ідентифікатори вчителів) та інші електронні ресурси).

✅ «ATOMS» (як електронний журнал та електронний щоденник).

2. Як основний сервіс для реалізації синхронної форми (не менше 30% від загальної кількості навчальних занять) дистанційного навчання:

✅ Zoom Videо Communications.

✴️ Онлайн-уроки в 1-11 класах проходять:

🔸відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти (враховуючи безперервну тривалість навчального заняття з технічними засобами).

🔸згідно з розкладом уроків та згідно з розкладом дзвінків (ознайомитись з якими можна на сайті школи).

✴️ Онлайн-зв’язок\спілкування у визначений час між учасниками освітнього процесу (учителями, батьками та учнями школи) відбувається через електронну скриньку вчителя (Базу електронних адрес всіх вчителів можна знайти на сайті школи).

✴️ Адміністратори створили базу з посиланнями на усі навчальні курси Classroom (включно з виховною та гуртковою роботою) та з особистими ідентифікаторами на конференції ZOOM, мають доступ до всіх навчальних курсів, можливість за необхідністю відвідати онлайн-урок, контролюють ведення е-журналів, виконання освітніх програм, присутність здобувачів освіти під час проведення онлайн-уроків.

Перехід на дистанційне навчання не став неочікуваним. Як показують реалії нашого життя, технічний прогрес не стоїть на місці – він стрімко рветься вперед, незважаючи на всілякі перешкоди. Дуже важливо зараз підтримувати одне одного, надавати взаємну допомогу та з розумінням ставитися до всіх викликів!

І ми #рідна96 готові!!!