Шкільний гурток «Євроклуб»

Під час дистанційного навчання «Євроклуб» працював на платформі Zoom та у Google classroom.

На заняттях у Zoom діти завжди активно обговорювали нові теми, отримували також творчі завдання, малювали прапори країн, які входять до Євросоюзу, робили презентації своїх улюблених країн, а потім розповідали про них на уроках. 

Одним з найцікавіших завдань під час дистанційного навчання було кулінарне завдання в рамках Всеукраїнського молодіжного марафону «Є.В.Р.О.П.А.», присвяченого Дню Європи в Україні». Потрібно було приготувати страву іншої країни.

Найактивніша учениця, Пінчукова Марія, вирішила обрати країну Польщу, так як у школі вивчає польську мову, та спекти їх відомий завиванець або іншим словом маківник. Весь процес був записаний на відео та надісланий організаторам заходу.

Ми отримали:

Диплом за сприяння активізації пізнавальної діяльності учнівдо вивчення культури, побуту, звичаїв та традицій європейських країн.

Подяка за сприяння у реалізації спільних освітніх інноваційних програмах з Київським міжнародним університетом та підготовку команди школи до активної участі — Сологуб О. І., Разумних Ю. Ф.

Грамота за участь – Пінчукова М. 6-В клас.

Відео-рецепт ми переглянули та обговорити на занятті.