28.05.2021 р. Свято «Підсумки року нашої шкільної родини»

На першому уроці всі класні керівники провели Єдиний урок з БЖД. Нагадали дітям правила поведінки на літніх канікулах та правила дорожнього руху.

На подвір’ї школи для учнів 1-х, 4-х, 9-х класів пролунав останній дзвоник, який сповістив про закінчення навчання та початок літніх канікул.

Директор школи привітала всіх присутніх із завершенням цього незвичайного, періодами дистанційного або змішаного навчального року. Побажала всім гарно відпочити, а випускникам обрати свій правильний шлях в житті та бути щасливими.

4-ті та 9-ті класи продемонстрували чудовий та ніжний вальс.

Багато хто з учнів порадував батьків Похвальними листами за високі досягнення у навчанні за підсумками роботи в 2020-2021 н. р..

Для нашої шкільної родини була організована фотозона, де були зроблені яскраві знімки на згадку.

Цікаво та весело учні 2-х класів підвели підсумки навчального року. Зараз вони на екваторі початкової школи. Учні 2А із задоволенням заповнили «Портфелик спогадів про мій 2 клас» та пригадали найяскравіші моменти за рік. За свої старання та плідну працю учні були нагороджені «золотими медалями». Також вони отримали капсули часу «Незабутні канікули», які діти 1 вересня принесуть до класу та зможуть поділитися своїми враженнями з друзями. Завершення навчального року учні 2Б класу відзначили проведенням квесту «Острів знань». Дітям потрібно було пройти певним маршрутом, виконати завдання, знайти пазли та скласти з них прислів’я за певний час. Усі учасники квесту отримали неймовірне задоволення та яскраві враження від гри. Учні 2В класу підвели підсумки за рік, створивши колаж «Настрій», у якому поділилися планами на канікули.

Останній день навчання в учнів 3-х класів видався дуже насиченим: створення колажу «Цікаві місця рідного краю», інтерактивні ігри, майстер-клас по виготовленню паперових дзвоників, квест на свіжому повітрі. Всі залишились задоволені таким закінченням навчальнго року!

Учні 5А класу провели піжамну вечірку та квест «Весела Веселка».

Учні 5Б, 6-х та 8-х класів провели навчальний рік на свіжому повітрі з рухливими іграми, з веселощами і смаколиками.

Проєкт «Наші досягнення на цей рік — 10 правил нашого класу» створили учні 7А класу.

А учні 7Б класу працювали над проєктом «Як здійснилися наші мрії».

Учні 10 класу на першому уроці сказали побажання один одному на літо, поділись планами щодо підготовки до наступного року. А на завершення організували святковий пікнік на Святошинському озері.

Фото