22.05.2021 р. «Весняна Толока – 2021»

Завжди приємно, коли навколо чистота і порядок, буяє зелень, а око милують різнобарвні квіти. Тож наша дружна шкільна родина – вчителі, адміністрація, технічні працівники, учні та їх батьки, старші брати та сестри, і навіть майбутні першачки з радісно та завзято долучились до озеленення території нашої рідної 96!

Вже багато років поспіль проходить «Весняна Толока», за кожним класом закріплення певна ділянка або клумба.

Цього року з’явилася нова шкільна традиція – «Алея випускників», на якій учні 9-х та 11-го класів щороку будуть висаджувати вічнозелені ялиці.

Класні колективи взяли участь у Челенджі «Зроби свою клумбу найкращою!». Початкова школа об’єдналась та працювала над створенням алеї з хост і чорнобривців під вікнами своїх класів. Середня та старша школа продумали ландшафтний дизайн та своїми руками оформлювали клумби.

Квіти та велике різноманіття рослин є кращою прикрасою шкільної території. В якості основного акценту обирали багаторічники, яскраві весняні та осінні квіти.

Тепер усі мають можливість милуватися і пишатися чудовими творіннями та оновленною територією.Щиро дякуємо нашій шкільній родині, усім, хто долучився до «Весняної Толоки – 2021»!

Разом ми можемо все!!!

Ваша, #рідна96

Відео