07.05.2021 р. І етап Всеукраїнського конкуру-змагання Хештег-Марафон #SafetyChallenge#Love30

Наша команда #0418 «АН-96» бере участь у Всеукраїнському конкурсі-змаганні Хештег-Марафон #SafetyChallenge#Love30, з безпеки дорожнього руху для дитячо-молодіжних команд-активістів з усієї України!

29 квітня стартував І етап змагання «Моя безпека на дорозі!». В рамках якого, наша команда працювала над створенням для навчання посібника з Правил дорожнього руху для учнів 1-4 класів.

Для більш якісної розробки посібника наша команда провела опитування серед учнів 1-4 класів і зрозуміла, чим ми можемо зацікавити наших учнів.

07 травня команда «АН-96» успішно презентувала свій посібник для здобувачів освіти 1х класів.

Наш посібник можна використовувати у 3х варіантах:

  • роздрукувати як звичайний зошит індивідуально для учня і працювати в ньому;
  • роздрукувати та заламінувати і використовувати як багаторазовий зошит (наприклад, для гурткової роботи), де учні можуть працювати фломастерами і легко витирати їх серветками;
  • використовувати електрону версію для проведення уроків на інтерактивній дошці або онлайн уроків під час дистанційного навчання.

Кожна дитина, яка прочитає та виконає завдання зможе навчитися основним правилам поведінки на дорозі в ігровій формі та покращити свій рівень відповідальності, як учасника дорожнього руху.

А завдяки інтеграції практичних завдань з різними навчальними предметами буде повторювати та вивчати математику, інформатику, рідну та іноземні мови, читання, розвивати пам’ять та спостережливість. Цікаві завдання, логічні вправи, ребуси, авторські вірші допоможуть кожному учню з легкістю вивчати Правила дорожнього руху, а яскраві малюнки акцентують увагу на виконанні цих завдань.

Відео-візитівка команди «АН-96» та презентація посібника