05.03.2021 р. Свято #винетількивчителька #вижінкаяка

Роль вчителя в житті кожної людини, мабуть, є неоціненна. Навчати, давати поради, спрямувати, бути прикладом для наслідування – все це та багато іншого повинен вміти справжній хороший педагог. А для цього душа його має бути щирою та відкритою, серце – великим і люблячим, розум – ясним та безмежним.

8 березня у школі – особливе свято, адже більшість вчителів – жінки.Світлий та весняний ранок 5 березня 2021 року у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів N96 імені О. К. Антонова розпочався з ранкової кави та гостинного чаювання. Лідери учнівського самоврядування створили виставку листівок #винетількивчителька#вижінкаяка , де кожен учень висловив подяку своїм вчителькам, зробивши їх фото під час робочого процесу, але підписали листівки висловами про їх жіночність та захоплення поза роботою!

Традиційно наші вчительки були нагороджені подяками та грамотами і від закладу освіти, і від управління освіти Святошинської в місті Києві адміністрації, і від Департаменту освіти, і від профспілки.

Учні 6А підготували сценічне вітання для присутніх під керівництвом Палій Є. Л. (дотримуючись санітарно-гігієнічних норм).

Кульмінацією святкового дня став майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки подорожниці і берегині від Сахно Т. О. та Разумних Ю. Ф..

Свято весни пройшло чудово, в теплій, затишній атмосфері! Дорогі наші найкращі жіночки!!! Бажаємо вам весняного настрою по житті, купу позитивних емоцій, неймовірних вражень! Нехай вас оточують тільки тепло, турбота і справжня любов!!!

Натисніть, щоб переглянути відео

Також на нашому YouTube-каналі можна переглянути велику кількість відео-привітань #мамаприсвячуютобі #смакдитинства, які підготували діти.