Вітаємо з перемогою у ХІІІ районній туристсько-краєзнавчій грі «Туристська Масниця — 2021»

13 березня 2021 року здобувачі освіти 6-А класу спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів N96 ім. О. К. Антонова разом з класним керівником Палій Є. Л., заступником директора з навчально-виховної роботи Разумних Ю. Ф. взяли участь у ХІІІ районній туристсько-краєзнавчій грі «Туристська Масниця — 2021», яка проходила у парку «Совки»!
На сьогоднішній день і дорослим, і дітям дуже корисно провести час не в цифровому середовищі та розважитись без використання гаджетів. Конкурси, естафети, вікторини та змагання на свіжому повітрі дозволили кожному відчути заряд бадьорості, позитивні та яскраві емоції.
Такі заходи сприяють національно-патріотичному вихованню, популяризації туризму, спортивного орієнтування та здорового способу життя.
Наші діти активно та захоплено проходили різні станції — бігали, стрибали, долали перешкоди, демонстрували свої знання з історії України та краєзнавства, метали дротики, стріляли з луку та з пневматичної зброї (під пильним наглядом відповідальної особи та спеціаліста).
Наприкінці свята, перед урочистим спаленням «Коструби\Дідуху» (символу зими) були підведені підсумки та оголошенні переможці.
Команда нашої школи посіла І місце, що було неймовірно приємно і додало дітям впевненості у собі!
Дякуємо вчителю початкової школи Алієвій О. В. за підтримку, смачні млинці та класні фото, батькам 6-А класу та організаторам заходу!

Натисніть, щоб переглянути відео