Тиждень художньо-естетичного циклу та психології 25.01.21-29.01.21

З 25.01.2021 по 29.01.2021 в спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 96 ім. О. К. Антонова був проведений тиждень художньо-естетичного циклу та психології.

Кожен день цього тижня був присвячений мистецтву, яке завжди існує навколо нас та був насичений різними подіями та цікавинками.

25.01.2021

В понеділок у школі пройшов День Компліменту. В цей день тривав марафон «Колекція приємних слів», в якому взяли участь і вчителі, і здобувачі освіти, і лідери учнівського самоврядування, які організували цей проект під керівництвом голови МО художньо-естетичного циклу Ласькової Я.А. та психолога закладу освіти Нікітіної М.І..

В 1 та 2 класах психолог Даниленко І.С. провела захід «Мій клас-моя родина» психологічний малюнок.

А 3 класи в цей день на уроці музичного мистецтва утворили яскравий та неповторний шумовий оркестр, під диригенством вчителя музичного мистецтва Ласькової Я.А..

На уроці хореографії учні захоплено вивчали рухливі цікавинки «Фітнес для дітей» під керівництвом вчителя хореографії Палій Є.Л..

Хореографічний проект «Фітнес для дітей» від вчителя хореографії та фізичної культури Палій Є.Л.  додавав ритмічного та емоційного характеру для учнів початкової школи протягом всього тижня. Діти з захопленням вивчали комплекси занять по фітнесу.

26.01.2021

День був присвячений Дитячим Захопленням. Цікавинки мистецтва, різноманітні кросворди та ребуси не залишили байдужими учнів 7 класів, які підготували проект «У світі джазу» під керівництвом Ласькової Я.А..

Психолог Даниленко І.С. провела мистецько-психологічний проект до 180 річниці від дня народження А. Куїнджі «Я і моє натхнення» з учнями 4 та 7 класів.

Учні 2 класів на уроці музичного мистецтва потрапили у країну Ритму, де їх супроводжував Шумовий оркестр.

Психолог Нікітіна М.І. провела яскравий урок-релаксацію «Барви моєї душі» з учнями 10 та 11 класу.

Після 5 уроку в цей день вчителі Ласькова Я.А. та Нікітіна М.І. провели інформаційно-детективний квест «Загадкова 96». Перший етап тривав для учнів 5 та 6 класів в цей день.

27.01.2021

Цей день об’єднав Музику та Серце, допомагаючи учням відкрити світ мистецтва та творчості. Ранок почався з відкриття виставки декоративно-прикладного мистецтва «Перлини творчості» під керівництвом вчителя трудового навчання Сахно Т.О..

До дня народження великого композитора В.А. Моцарта в цей день у 6 та 9 класах відбувався творчо-музичний проект «Класична музика в сучасності» під керівництвом вчителя мистецтва Ласькової Я.А..

Учні 3 класи в цей яскравий день створювали малюнки «Мамине серце» під керівництвом психолога Даниленко І.С., а учні 5 класів взяли участь у психологічній хвилинці «Моє місце на дереві».

Вчителі Нікітіна М.І. та Ласькова Я.А. продовжили захоплюючий квест «Загадкова 96», але вже з учнями  7 та 8 класів, під час перерв кожного з цих класів.

28.01.2021

Четвер вчителі кафедри художньо-естетичного циклу присвятили Дню творчості та веселкового настрою, в якому брали участь учні всієї школи, одягнувшись в кольори веселки по класам, створюючи кольорову атмосферу позитиву та добра.

Учні 6 класів в цей день створили психологічний проект під керівництвом Даниленко І.С. «Мій клас-мій корабель», для створення дружньої сфери спілкування з однокласниками.

Завершився кольоровий день «Арт-майстернею» для вчителів нашої школи, на якому під музичний супровід та психологічний релакс педагоги створили народну іграшку-оберіг «Лялька-мотанка – Подорожниця». Майсер-клас провела вчителька трудового навчання Сахно Т.О..

29.01.2021

П’ятниця об’єднала Милосердя та Доброту, зранку була проведена акція «Свічка пам’яті», присвячена Дню пам’яті Героїв Крут. Лідери учнівського самоврядування на чолі з президентом закладу освіти Ващенко Михайлом  та заступником з виховної роботи Разумних Ю.Ф. допомогли створити у школі атмосферу патріотичності та добра, організувавши виставку малюнків, присвячених молодим загиблим воїнам під Крутами.

Також в цей день учні початкової школи під керівництвом Даниленко І.С. створили виставку творчих робіт «Я в психології».

А для учнів 9-11 класів психолог Нікітіна М.І. провела  психологічне онлайн-тестування «Хто я є?».

Протягом тижня художньо-естетичного циклу також пройшли відбіркові тури з різних номінацій для учасників у головному фестивалі-конкурсі спеціалізованої школи № 96 «Таланти твої, школо – 2021!».

Безумовно, творчість та талановитість кожної дитини, це головний аспект розвитку яскравої та інтелектуальної особистості, і педагоги #рідна96 допомагають розкрити та проявити  ці здібності кожному.

Натисніть, щоб переглянути фото

План проведення тижння