Тиждень історії 21.09.20-25.09.20

З метою активізації пізнавального інтересу учнів до історії, розширення й поглиблення знань та умінь учнів з предмета, в школі з 21 вересня по 25 вересня  було проведено Тиждень історії. Проведення Тижня історії – це не стільки розваги для учнів, скільки одна з форм організації навчання, засіб виховання, шлях до порозуміння з учнями; мета якого, розвиток інтересу учнів до вивчення навчальних предметів, розвиток творчих здібностей, логічного та аналітичного  мислення, вміння висловлювати та відстоювати власну думку, формування естетичного смаку учнів.                                                                                                                        

Проведення тижня історії було спрямовано на те, щоб поглибити знання учнівської молоді про історію рідного краю. 

В рамках тижня історії на третьому поверсі школи було проведено виставку газет «Сторінками історії» на історичну тематику, а також виставку малюнків «Теорії походження людства». 

22 вересня було проведено круглий стіл «Партизанський рух в Україні». В ході заходу учні 9А класу поглибили свої знання з історії партизанського руху в Україні.

23 вересня серед учнів 6-х класів було проведено вікторину «Історичний марафон».

24 вересня з метою формування патріотичних почуттів та для поглиблення знань з історії учні 11 класу провели диспут «Уроки Другої Світової війни»

25 вересня в рамках міжнародного дня туризму учні 5 класу пройшли квест «В пошуках скарбів: Шляхами України».

Тиждень історії створив сприятливі умови для виявлення набутих навичок у нестандартних ігрових ситуаціях та допоміг учням розширити й поглибити свої знання з предмету.

Натисніть, щоб переглянути фото

План проведення тижня