Наказ Про посилення обмежувальних заходів щодо попередження розповсюдження коронавірусу COVID 19

НАКАЗ

16.03.2020р.                                    № 28

Про посилення обмежувальних

заходів щодо попередження розповсюдження

коронавірусу COVID 19

 

На виконання розпорядження Виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 11.03.2020р. №427 «Про призупинення освітнього процесу у закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), вищої освіти усіх типів та форм власності»  на виконання Протоколу засідання Постійної комісії з питань техногенно екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №10 від 16.03.2020р., керуючись ст.113 КЗпП України наказу ДОН №60 від 16.03.2020р., з метою мінімалізації наслідків від нової біозагрози, запровадження превентивних заходів щодо стримання швидкого поширення збудника COVID 19 на території міста Києва

 

НАКАЗУЮ:

  1. Максимально перевести роботу, яка здійснюється персоналом на віддалений доступ шляхом застосування електронних засобів, інформаційно-комунікаційних технологій зі збереженням середньої заробітної плати  з 00 год. 00 хв. 17.03.2020р.
  2. Скасувати або максимально перевести в режим телефонних або відеоконференцій усі нарадчі заходи, за винятком виключних випадків,
  3. Скасувати до особливого розпорядження проведення особистих прийомів громадян.
  4. Черговим адміністраторам – заступникам директора з НВР Барановській С.М., Запольській Г.В., Бородіній О.В., Фесенко Г.Г.:
    1. Допускати присутність працівників на робочих місцях лише в разі крайньої необхідності, запровадивши щоденний температурний скринінг працівників, необхідні умови для дотримання працівниками правил особистої гігієни (рукомийники, мило, одноразові рушники, серветки тощо), негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.
  5. Заступнику директора з адміністративно-господарської роботи
    Фесенко Г.Г.:

    1. Забезпечити проведення дезінфекційних заходів (вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів у приміщеннях), дотримання нормативних показників температури повітря та передбачити режим провітрювання приміщень.
  6. Не допускати до роботи працівників, які відвідували країни інфекційного ризику на термін 14 днів з дня прибуття їх до Києва.
  7. Обмежити доступ сторонніх осіб у приміщення управлінь освіти та закладів освіти.
  8. Заступникам директора з НВР Барановській С.М., Запольській Г.В., Фесенко Г.Г.:
    1. Скласти графік чергування працівників в закладі на період карантину для забезпечення безпеки життєдіяльності закладу освіти. (Додаток №1,2,3).
  9. Працівникам закладу освіти:
    1. Щоденно в робочі дні тижня о 10.00 розпочинати роботу в дистанційному режимі.
  10. Контроль за виконання наказу залишаю за собою.

 

Директор школи                    Лариса ЖУК