Безпечне освітнє середовище

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації захворюваності на грип та ГРВІ в м. Києві та з метою запобігання загрози розповсюдження короновірусу Covid-19 у спеціалізованій школі ім О.А. Антонова № 96 створено безпечне середовище для перебування учнів закладу.
Щодня відбувається кварцування шкільних кабінетів з метою знезараження і запобігання передачі різних інфекцій повітряно-крапельним шляхом. Кварцування проводиться в позаурочний час. У школі протираються дверні ручки класних кабінетів дезінфікуючими засобами, на перервах провітрюються усі класні приміщення, вологе прибирання здійснюється з дезінфікуючими засобами.

Так сьогодні, 4 березня, учні початкової школи провели веселі перерви на свіжому повітрі. Діти дізнались про користь свіжого повітря, активного відпочинку та загартовування. З учнями 1Б класу була проведена профілактична бесіда  «Харчування- запорука гарного здоров‘я». Діти переглянули мультфільм «Корисна іжа», пограли в гру « Здорове харчування». Учні мали змогу впевнитись, що правильне харчування- запорука здоров‘я, бадьорості, гарантія профілактики різних недуг.