Інтелектуальна гра з іноземних мов та проектна робота на тему: » Birthday party».

17.02.2020 була проведена «Інтелектуальна гра 2020″, змагалися знавці англійської та польської мов, 5-6 класів. Під час гри діти обговорювали цікаві питання про міста, визначні місця, грошові одиниці країн, відомі прислів’я та казки даних країн. Учні були поділені на дві команди, червоних та білих зірочок. Знання команд виявились однаковими і тому виграли дві команди, за що отримали солодкі подарунки.

17.02.2020 у 1-Б класі була проведена проектна робота на тему: » Birthday party».Проект був зроблений з метою закріплення вивченої теми «День народження», повторенню кольорів та знайомству з місяцями року. Всі діти приймали активну участь у обговоренні і виконанні даного проекту.

Також у  понеділок учні здійснили захоплюючу подорож до столиці Великої Британії. А допомогли їм у цьому учні 6 — Б класу. Вони підготували цікаву розповідь про Лондон і супроводжували її показом мультимедійної презентації.

17.02.2020 у 5-В класі на уроці англійської мови була проведена гра «Secret Message». Діти мали розшифрувати таємниче повідомлення за описом-підказкою. Діти відгадували назви незвичайних тварин за описом. Це було ключем до таємної скриньки. Усі діти активно працювали і відгадали секретний код.