«Вересневий дзвінок єднання»

Вересневий дзвоник єднання

🔔Життя надає нам великий виклик. Нині наша країна переживає складні часи боротьби за свою соборність, державність та незалежність 🇺🇦Тисячі людей ризикують собою заради кращого майбутнього.Тисячі вчителів та учнів незалежної держави Україна вийшли сьогодні на ниву знань. Тисячі першокласників по всій території нашої країни з нетерпінням чекали цього дня.

🏫🎒Перше вересня — це свято віри в майбутнє, бо зерном знань живе Україна. І сьогодні поріг рідної 96 переступили учні 1-А класу, які разом зі своєю першою вчителькою — творчою та сучасною Ганною Миколаївною — поринуть у світ знань, та учні 1-Б класу, які під керівництвом мудрої та досвідченої вчительки Марини Едуардівни, йдуть пізнавати навколишній світ 👦👧

А для наших випускників 9-х та 11 класів переливчастий вересневий дзвіночок лунав востаннє…Цьогорічний День знань відрізнявся від усіх інших свят, адже він об’єднав наших учнів школи у велике коло єднання завдяки цифровим технологіям. Дуже радо, що можливості розширили віртуальний простір, і ті, хто на даний момент знаходиться далеко, змогли долучитися до нашого святкування.