Тиждень початкових класів

Відповідно до річного плану школи , з 2 травня до 6 травня закладі пройшов тиждень початкових класів.

Цікаво та пізнавально розпочався для молодших школярів перший день тижня. У цей день відкрилася онлайн виставка дитячих малюнків «Я малюю Україну» 💙💛Молодші школярі доклали чимало зусиль, щоб показати красу нашої країни. У цьому їм допомагали не лише вчителі, а й батьки.

Протягом всього тижня початкових класів учні долучались до патріотичної онлайн-акції «Цінуйте мову — генетичний код нації»

3 травня в рамках проведення тижня педагог-організатор школи спільно з учнівським самоврядуванням організували та провели гру-квест «Наша мова калинова» для учнів початкових класів.

Історія рідного краю завжди викликає непідробний інтерес широкого кола дослідників. У рамках проведення Тижня початкової школи здобувачі освіти на уроках змогли долучитись до дослідницької діяльності. Для учнів 1-2 класів відбулися онлайн уроки «Державні символи України» 🇺🇦 У 3-4 класах учні долучились до дослідницької діяльності під час проведення уроків на теми: «Державні символи України», «Україна — рідний край» ⛅🌳🌻Діти вивчали та знайомились з культурою рідного краю, традиціями, історичними пам’ятками.

5 травня в рамках тижня початкової школи пройшла інтелектуальна гра «Вундеркіндери» на тему:»В моєму серці Україна» у рамках проведення міської гри «Вундеркіндери».Щиро вдячні куратору цього проєкту Марині Ігорівні Бугаєнко, що завітала до нас на захід 🤗Усі учні об’єдналися у збірні команди та змогли перевірити свої знання з історії, культури та сучасності України 💙💛

6 травня проходило під гаслом «Мистецька п’ятниця». В рамках заходу учні початкової школи підготували та презентували свої мистецькі проєкти.