Організація роботи з обдарованими учнями

Питання обдарованості є одним з найважливіших питань у роботі адміністрації та педагогічного колективу закладу  освіти. У закладі створені необхідні умови для навчання і виховання обдарованих дітей: підбір якісних педагогічних кадрів, які здійснюють індивідуальний, диференційований підхід та запроваджують у навчання учнів інноваційні та інтерактивні методи навчання, надають обдарованим дітям можливості виявити себе не тільки на уроках, а і в позаурочний час.

Наказ «Про організацію роботи з обдарованими учнями у 2021-2022 н.р.»


2020-2021 навчальний рік

У 2020-2021 навчальному році в закладі освіти створювались умови для реалізації творчих здібностей учнів. Діти брали участь у спортивних, мистецьких, лідерських районних конкурсах. Та в деяких отримали перемогу.

Результати роботи за 2020-2021 н. р.

КонкурсНомінація або переможець, місце
Конкурсу «Лідер року — 2021»Грамота та статуетка — «Школа року — 2021» Грамота — «Відкриття року — 2021» — Ващенко М. 8-Б клас.
Всеукраїнського змагання Хештег-Марафон #SafetyChallenge (Протягом останніх двох місяців у Хештег-Марафоні #SafetyChallenge взяли участь 558 шкільних команд з більш, ніж 400 населених пунктів України)Подяка і подарунок (світловідбиваючі жилети). Команда «АН-96», у складі Разумних Ю.Ф., Алієвої О.В., Ващенко М., Нікитченка І., Писаренко О., Олійник Т., Васюк А. та Сторожука І.,  увійшла в сотню найкращих (посівши 86 місце).
Всеукраїнський молодіжний марафон «Є.В.Р.О.П.А.», присвячений Дню Європи в Україні»Диплом за сприяння активізації пізнавальної діяльності учнівдо вивчення культури, побуту, звичаїв та традицій європейських країн. Подяка за сприяння у реалізації спільних освітніх інноваційних програмах з Київським міжнародним університетом та підготовку команди школи до активної участі — Сологуб О. І., Разумних Ю. Ф. Грамота за участь – Пінчукова М. 6-В клас.
Конкурс малюнків, авторських віршів, відеоробіт та презентацій, присвячений 35-ій річниці Чорнобильської катастрофиГрамота за ІІІ місце у номінації: «Відеоробота» –    колектив 6-А класу. Грамота за ІІІ місце у номінації: «Малюнок» – Захарія М. 1-А клас Грамота за ІІІ місце у номінації: «Малюнок» – Гребенюк А. 1-А клас
ХІІІ районній туристсько-краєзнавчій грі «Туристська Масниця — 2021»Грамота за І місце – колектив 6-А класу
Міському конкурсі шкільних редакцій та прес-центрів «Пресбій» у номінації «Дизайнер»Диплом за І місце — команда шкільної редакції газети, що носить назву «АН-96» у складі Дубіцької Я., Пінчука О., Ващенка М. та Старого Ю..
Конкурсу «100 юних зірок святошина»Переможець у номінації: «Я за здоровий спосіб життя» — Алієв С. 11 клас Переможець у номінації: «Я через танець сприймаю світ» — Горбунова Є. 11 клас Переможець у номінації: «Я розвиваю інноваційні технології» — Ващенко М. 8-Б клас

Список талановитих та обдарованих учнів 2020-2021 н.р.

Наказ «Про організацію роботи з обдарованими учнями у 2020-2021 н.р.»

План роботи з обдарованими учнями на 2020-2021  н. р.

Наказ «Про підсумки роботи з обдарованими дітьми в 2020-2021 н. р.»

Довідка про підсумки роботи з обдарованими дітьми за 2020-2021 н.р.