З 01 листопада 2021 року розпочинається навчання в дистанційній формі.

📢Шановні батьки!

З 01 листопада 2021 року розпочинається навчання в дистанційній формі.
Це вимушений захід, який запроваджений на рівні всього міста Києва.


📌Дистанційне навчання в школі здійснюватиметься: в синхронному режимі — на базі сервісу Zoom Video Comunications💻🎧 та в асинхронному режимі — використовуючи освітню платформу Google Classroom ( де розміщуються мультимедійні матеріали, посилання до конференцій Zoom або особисті ідентифікатори вчителів) та інші електронні ресурси.📝🖥️


📌 Онлайн-уроки для 5-11 класів проходять відповідно до Санітарного регламенту закладів середньої освіти, згідно з розкладом уроків ( Посилання на розклад уроків) та згідно з розкладом дзвінків (початок уроків о 8.30).🕤 ( Посилання на розклад дзвінків)


📌Онлайн-уроки для 1-4 класів проходять відповідно до Санітарного регламенту для закладів освіти, згідно з розкладом уроків ( посилання на розклад уроків) та розпочинаються о 9 годині ранку.🕘 ( посилання на розклад дзвінків)


📌Щоденний контроль стану здоров’я та причин відсутності здобувачів освіти під час проведення онлайн-уроків (до 9: 00 ранку).🏃🛌💪


📌Оцінювання результатів навчання здобувачів освіти ведеться в е-журналах «Єдина школа» та «Аtoms».📙📑📈


📌Наважимось уголос сказати про таку негативну складову дистанційної форми навчання, як порушення учнями правил академічної доброчесності. Навіть учні, які сумлінно навчаються, інколи перестають звертати увагу на вивчення правил, формул тощо. Гонитва за високими балами іноді призводить до того, що завдання виконує не учень чи учениця, а батьки або репетитори. Наполегливо просимо всіх попрацювати над дотриманням правил АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ. Це дуже важливо! Не оцінка, а навичка, яка або сформувалась після розв’язання вправ чи завдань, або ні.


📌Надзвичайно важливим є також процес комунікації. На допомогу всім нам є декілька складових:
✅ Це Ваш зв’язок з класним керівником. У разі хвороби дитини або неможливості долучитися до дистанційного навчання дайте про це інформацію. Класний керівник повідомить про це колег.
✅Організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється в межах робочого часу педагогічних працівників, тому зворотній зв’язок надаватиметься з 08.30 до 17.00 даного робочого дня (або на наступний день з часу Вашого звернення). Вихідні та святкові дні не є робочим часом вчителя!
✅ Якщо з будь-яких причин учителька- або вчитель-предметник протягом двох діб із часу Вашого звернення не виходить на зв’язок📳, Ви маєте право звернутися на електронну пошту адміністрації закладу school96@ukr.net✍️
✅ Звертайте увагу на час надсилання робіт. Це теж важлива складова як академічної доброчесності, так й етики спілкування.
✅ Дистанційне навчання — не канікули, тому присутність учнів під час уроків є обов’язковою ( за відсутності поважних причин).
✅ Учні мають заходити на онлайн уроки підписуючись власним прізвищем та ім’ям, з увімкненою камерою.🎥
🤗Маємо надію на успішну нашу співпрацю. Бережіть себе і своїх рідних.


З повагою, директор школи, Жук Лариса Вікторівна.