30.06.2021 р. Свято випуску 11-го класу

Ще нещодавно пролунав останній дзвоник… І ось – випускний бал, до якого 11 років, як по східцях, підіймалися випускники нашої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 96 ім. О. К. Антонова.

А в промайнулім різнокольоровім хороводі 11-річної шкільної історії було скільки всього пам’ятного: цікаві уроки, справжня дружба, яскраві перемоги, перше кохання…І ось вона – найяскравіша, хвилююча і незабутня подія – випускний вечір. Останній акорд дитинства і перша нота вступу в доросле життя.

У цей червневий день пролунали щирі вітальні слова від директора школи — Жук Лариси Вікторівни, класного керівника — Світлани Олександрівни Міненко, батьків…

Урочисте вручення свідоцтв про повну середню освіту та нагородження учнів Похвальними грамотами за високі досягнення у вивченні окремих предметів. У цьому 2020-2021 н.р. дві учениці отримали свідоцтва про повну середню освіту з відзнакою за особливі успіхи в навчанні. Їх кропітка та сумлінна робота має результат: золота медаль — Кулешова Марія, срібна медаль — Горбунова Євгенія.

Лариса Вікторівна Жук вручила Подяки за гарне виховання дітей, за проявлену цікавість не тільки до їх навчання, а й до шкільного життя родинам: Чумаковим, Пінчуковим, Батманам, Кулешовим, Горбуновим.

Випускники приготували сюрприз для всіх запрошених: пісні вчителям, батькам, класному керівнику та прощальний вальс.

Наш випуск покинув злітну смугу “2021”. Завтра поряд із ними будуть інші люди, інші, вже не шкільні, справи, а нове доросле студентське життя.

Щасти вам, наші дорогі випускники!