26.05.2021 р. ІІІ етап Всеукраїнського змагання Хештег-Марафон #SafetyChallenge

Команда «АН-96», долучилась до реалізаціі інфраструктурного проєкту, який підвищить рівень безпеки пішоходів поблизу території закладу.

Учасники команди разом із шкільним офіцером поліції Полюховичем М.М. та активістом Девідом наносили попереджувальні написи біля пішохідних переходів навколо нашої школи. Інформаційні написи «Подивись⬅️➡️», «Візьми дитину за руку», «Прибери телефон 📵», «Зніми навушники» мають привернути більшу увагу пішоходів до проблеми порушення елементарних правил власної безпеки під час переходу проїзної частини. До цієї акції долучились батьки та наймолодші учні нашої школи.

Також була встановлена велопарковка на території закладу освіти для створення безпечних умов. Це дозволить користувачам мікромобільного транспорту спокійно залишати свої велосипеди, доки вони знаходяться у школі. Наша безпека у наших руках!

Вітаємо усіх із завершенням Хештег-Марафону #SafetyChallenge.

Дякуємо за допомогу та підтримку. А ми й далі продовжуємо роботу з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму та організації безпечних умов дорожнього руху.

#SafetyChallenge #Love30 #0418 #рідна96