Звіт про проведення тижня художньо-естетичного циклу та трудового навчання

З 21 по 25 січня 2019 року у спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 96 ім.О.К.Антонова проходив тиждень художньо-естетичного циклу.

21 січня відкрилася виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва

„Музика очима дітей”, „Україна — соборна країна”, „Умілі ручки”.

Переможцями номінації „Творча майстерня” стали учні: молодша школа — Рубльова Софія (3-Б кл.), старша школа — Пилипенко Д. (10 кл.)

22 січня 2019 року в номінації “Художнє слово” (віршована поезія) було обрано наступних переможців: Єргідзей В. (4-Б кл.), Єргідзей А. (2-А кл.), Довбиш Д. (2-А кл.).

В 1-А та 1-Б кл. на уроці музипчного мистецтва був проведений музично-ритмічний розвиваючий захід „Оркестр”, з використанням маракасів, які були виготовлені учнями молодшої школи з вторсировини. Діти першого класу з великим задоволенням грали в оркестрі, супроводжуючи його співом під фортепіано.

23 січня на уроці музичного митецтва учні 4 класів здійснили віртуальну музичну екскурсію до зимового лісу, в якій показали свої знання музичних інструментів та їх звучання, знання про життя тварин у зимовому лісі .

Також в цей день проходив відбірковий тур у номінації „Неперевершений віртуоз”, в якому учні, які грають на різних музичних інструментах, показали свою майстерність. Переможцями стали: молодша школа — учениця 4-А кл. Сімейкіна К., старша школа — учень 5-Б кл. Поліщук Л., учень 6-Бкл. Бай В.та учень 7-А кл. Бойко А.

24.01 відкрилася виставка „Годівничка-рятівничка”, на якій були представлені роботи учнів молодшої школи, створені власними руками.

В номінації ”Блискуча хореографія” учні продемонстрували спражні танцювальні таланти в різних стилях танцю. Перемогу вибороли: в молодшій школі – учні 2-Б кл. та 4-В кл. (брейк-данс), учениця 4-Б кл. Забудська Є. (контемп), в старшій школі – учениці 7-А кл. (контемп), учениці 8-А кл. (контемп), учениці 9-А класу (k-pop).

25 січня відбувся останній тур конкурсу ”Таланти твої, школо!” в номінації „Золотий голос”.

Переможцями стали: вокальний ансамбль 4-Бкл. з піснею „Це моя Україна”, Масик А. (2-Акл.) з піснею „Мама”, вокальний дует Співак К.і Ліщук Д. (5-А кл.) з піснею „Промінь”, Нікітченко І. (6-А кл.) з піснею „Вітер змін”та Буйко С. (6-А кл.) з піснею „До зірок”.

З нетерпінням чекаємо на Гала-концерт зірок нашої школи!