20.02.2021 р. Уроки-патріотизму до роковин загибелі Героїв Небесної Сотні

Традиційно в лютому Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цього року – вже сьомі роковини кривавих подій на Майдані під час Революції Гідності. Свобода – фундаментальна характеристика людського існування, це можливість вільного вибору та усвідомлення власної відповідальності за цей вибір. Герої Небесної Сотні зробили свій вибір – виборювати свободу України та гідність її народу, – віддавши за нього життя. Завдяки їм сьогодні Україна є вільною демократичною державою. Саме тому обов’язок кожного українця – зберегти свободу та зберегти пам’ять про тих, хто загинув заради неї. Це найкраща подяка Героям.

19 лютого у нашій школі вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні уроками та бесідами «Воїни світла у моєму серці». Для здобувачів освіти 10 класу пройшов урок-патріотизму «За мир в Україні, за гідність людини». Вони подивились відео та переглянули презентації, обговорили події, та вшанували пам’ять Героїв хвилиною мовчання!

Здобувачі освіти 5-А класу вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання. Також подивились фільм «Герої не вмирають», обговорили його та поділились своїми враженнями та думками відносно подій, які відбулись 7 років назад.