05.10.2020-09.10.2020 рр. Кольоровий тиждень

❤️Червоний – збудливий, гарячий, асоціюється з агресією і небезпекою. Пульс і тиск крові може підвищитися, якщо довго дивитися на цей колір. Червоний швидко стомлює. Цей колір характерний для сангвініків. Люди, які надають перевагу червоному, люблять бути лідерами. Майже всі почуття у них на максимумі. Вони наполегливі, не відкладають справи на потім. Червоний – це активність, впевненість у своїх силах, прагнення пронизати, перетворити і підкорити.

Натисніть, щоб переглянути відео

💛Жовтий символізує мінливість і внутрішню свободу. Відповідає холеричному темпераметру, сонячному світлу, майбутньому часу. Жовтий стимулює роботу мозку і нервової системи. Жовтий – це радість, теплота і віра в найкраще.Люди, які люблять жовтий, хочуть розкрити себе, досягти поставленої мети. Вони самовпевнені, радісні і веселі. Часто такі люди мають високий рівень креативності.

🧡Помаранчевий позначає дію та ентузіазм. Спонукає йти вперед, допомагає звільнитися від страхів і зміцнює морально. Помаранчевий неодмінно підніме ваш настрій, особливо якщо за вікном зима. Взимку через відсутність сонця всі радіють помаранчевому ще більше, ніж влітку.Люди, які віддають перевагу цьому кольору, – творчі особистості. Вони сильні, волелюбні, щирі, мають невичерпну енергію.

Натисніть, щоб переглянути відео

💚 Зелений – природний, заспокійливий і розслабляючий колір, символізує твердість і стійкість. Відповідає меланхолійному темпераменту. Зелений має властивість зцілювати, він також нормалізує високий тиск. Люди, які вибирають зелений, чітко і раціонально визначають свій життєвий шлях. Вони відрізняються здатністю до критичного аналізу і послідовною логікою, до будь-якої життєвої задачі підходять з усією серйозністю. Люблять допомагати іншим. Їхній внутрішній світ багатий, але відкривати його оточуючим вони не поспішають.

Натисніть, щоб переглянути відео

💙 Синій. Спокій і задоволення. Знижує частоту пульсу та дихання, кров’яний тиск, налаштовує організм на ощадливий режим і відпочинок. Символічно відповідає воді, флегматичному темпераметру, жіночності, лівій стороні, горизонтальному напрямку, позачасовій вічності. Синій – це єднання з навколишнім, розряджена емоційність, готовність до естетичних переживань і натхненних роздумів.

💎 Блакитний. Ясність і прямота. Асоціюється з інтелектуальною діяльністю, спокійними роздумами. Пошук істини і тяга до досконалості – такі устремління людини, яка обирає небесно-блакитний. Зауважено: нічник з блакитним абажуром або синьо-блакитний килим в спальні допомагають здолати безсоння.

Натисніть, щоб переглянути відео

💜 Фіолетовий. Спроба поєднати протилежності: червоний і синій. Той, хто вибирає фіолетовий, бажає, щоб усі його думки і мрії стали реальністю. Іноді фіолетовий вибирають люди, яким складно реалізуватися в житті. Вони зазвичай дуже самокритичні.

💖 Рожевий. Романтичність, доброта. Викликає почуття комфорту, позбавляє від зайвих думок. Але рожевому властива надмірна чутливість. Ті, хто віддає перевагу рожевому, хочуть жити повним життям, бажають нових вражень, вони працелюбні і не люблять відпочивати, хоча й можуть розхвилюватися через будь-яку дрібницю. Прагматичних людей цей колір, як правило, дратує. Рожевий – це ще й м’який колір, який притуплює емоції гніву і агресії.

Натисніть, щоб переглянути відео