1 вересня — День знань!

Вересень…Школа…Перший урок!!! Скільки поезії, радості, але й тихого смутку! Це правічний кордон, на якому зупиняється кожен учень, щоб прислухатися до себе, світу, помріяти.Не зважаючи на виклики сьогодення, у черговий раз наша школа гостинно відчинила для учнів свої двері і запросила у просторі і затишні класи, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети. Цього року класні колективи святкували День знань в межах кожного класу та впровадили власний креативний формат. Перший інтерактивний урок про COVID-19 «Без здоров’я неможливе і щастя» був присвячений правилам безпечного навчання під час карантину. Учні мали змогу ознайомитися з правилами респіраторної гігієни та створити власний маніфест здоров’я, виконати вправи «Золота рибка», «Три бажання», «Портрети емоцій», «Історія по колу», «Стежина здоров’я», пограти в гру «Оптимісти».

Щоб покращити якість вивчення математики в Україні, 2020/2021 навчальний рік оголосили Роком математичної освіти. Тому в межах другого уроку у початковій школі було проведено математичну гру–завдання «Художники» з шістьма цеглинками. Мета гри полягала у підвищенні мотивації школярів до вивчення математики, навчати дітей творчо мислити, генерувати оригінальні ідеї. А під час проведення математичного квесту діти розгадували анаграми та кросворди, розв’язували цікаві задачі. Завдання стосувалися дотриманню правильного режиму дня, заняття спортом, правильного харчування. На уроках-турнірах «Цікава математика» учні середньої школи захоплено розв’язували логічні задачі, опановували цифрове шифрування справжніх детективів.

Продовжилась святкова мандрівка дивовижними спогадами про літо та спілкуванням у родинному колі, участю у проекті «Мої мрії стануть дійсністю». Учні мали можливість здійснити захоплюючу подорож просторами України, подарувати їй тепло своїх сердець на уроці «Моя країна — Україна», зазирнути до «Скарбниці Мудрості», щоб отримати слушні поради на майбутній навчальний рік.Віримо, що впораємось із викликами сьогодення та здобуватимемо міцні знання за шкільною партою.

Натисність, щоб переглянути фото

1 вересня учні старшої школи створювали серію мотивуючих відеороликів з прикладами практичного застосування математики у різних професіях та житті людини.Для того, щоб розповісти, як важливо вивчати математику та закріпити думку про те, що математика потрібна кожному з нас у повсякденному житті.

Чудове відео-звернення від учнів 11 класу та їх класного керівника Міненко Світлана Олександрівни для наших першачків! Випускники привітали наймолодших учнів нашої школи та відкрили секрети веселого та продуктивного шкільного життя!!!