УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Відповідно до НАКАЗУ «Про організацію роботи закладу освіти у дистанційному форматі у період обмежувальних протиепідемічних заходів з 08 січня по 25 січня 2021 року», освітній процес у школі буде організовано наступним чином:

ІІ семестр розпочнеться з 11 січня 2021 року з використанням технологій дистанційного навчання.

Педагогічні працівники школи  у період обмежувальних протиепідемічних заходів будуть:

— Здійснювати дистанційне навчання у синхронному (на базі сервісу для проведення відеоконференцій та онлайн-зустрічей Zoom) та асинхронному (через освітню платформу Google Classroom та використовуючі інші електронні ресурси) режимах.

— Розміщувати на освітній платформі Google Classroom мультимедійні матеріали та посилання на конференції Zoom або особисті ідентифікатори вчителів.

— Проводити відеоуроки відповідно до розкладу уроків (Посилання на розклад уроків на ІІ семестр 2020-2021 н.р.) та до розкладу дзвінків (Посилання на розклад дзвінків).

— Дотримуватися вимог до організації роботи з технічними засобами під час уроку, відповідно до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти (1 класи – не більше 10 хвилин; 2-4 класи – не більше 15 хвилин; 5-7 класи – не більше 20 хвилин; 8-9 класи – не більше 25 хвилин; 10-11 класи (при здвоєних уроках) – не більше 30 хвилин на першому занятті, не більше 20 хвилин на другому занятті).

— Розпочинати кожен урок з «5 хвилинок здоров’я».

— Систематично організовувати облік проведених занять, заходів та оцінювання результатів навчання здобувачів освіти в е-журналах.

— За потреби будуть складені графіки навчальних занять у приміщенні школи для дітей, які не мають технічних можливостей для занять з використанням технологій дистанційного навчання вдома.

— Онлайн- зв’язок\спілкування у визначений час між учасниками освітнього процесу (учителями, батьками та учнями школи) відбувається через електронну скриньку вчителя (Посилання на базу електронних адрес всіх вчителів).

Директор школи                                                  Лариса ЖУК