Психологічний  супровід  під час карантину

https://ye.ua/syspilstvo/47835_Shist_pravil_yaki_varto_nagadati_dityam_zalishayichi_yih_samih_udoma_na_period_karantinu.html
https://ye.ua/syspilstvo/47226_Chim_zaynyati_ditinu_pid_chas_karantinu___poradi_psihologiv.html
Цікаві сайти для дітей
Сучасні діти іноді відірватися не можуть від телефонів, планшетів чи комп’ютерів. Використайте це з користю. Інтернет пропонує багато можливостей для розвитку дітей.
http://abetka.ukrlife.org — дуже велика дитяча сторінка для маленьких українців. Абетки, казки, читанка, усмішки, приказки, скоромовки, загадки, лічилки. 
http://www.solnet.ee – на дитячому розважально-пізнавальному порталі «СОНЕЧКО» представлений різноманітний матеріал: ігри, казки, розмальовки, віршики, загадки, прислів’я,  кросворди, ребуси, оповідання про звірят, уроки хороших манер, сценарії дитячих свят, фотогалерея. 
http://kazkar.at.ua — сайт, на якому кожний зможе прочитати або прослухати свою улюблену казку. 
http://www.usovi.com.ua  – освітньо-розважальний online клуб для дітей та їх батьків пропонує  інтрекативні online уроки для дітей. 
http://www.soroka-vorona.info — сайт для дітей та батьків містить багато корисних матеріалів для виховання та розвитку дітей різного віку. Серед іншого: казки, віршики, пісні, загадки, частівки, скоромовки, мультфільми, розмальовки, статті про виховання, колискові.
http://www.potomy.ru — відкрита дитяча енциклопедія, яка містить наступні блоки: світ навколо нас, як все це починалось, флора і фауна, історія винаходів. Сайт буде цікавим для учнів початкової і старшої шкіл.
http://www.detkiuch.ru — сайт містить статті про дітей, навчальні та розвиваючі програми для малюків і школярів, які можна скачати безкоштовно, дитяче навчальне відео, кращі мультфільми, казки і книги, всі флеш ігри онлайн для розвитку, розмальовки, картинки, пісеньки караоке і багато іншого.
http://detskie-skazki.com – казки для дітей фольклорні та авторські, міфи та легенди, казки народів світу.
http://fairy.big-book.net – всі казки світу на одному сайті.