Конкурс відеороліків

Кожний другий підліток віком від 13 до 15 років піддається утискам, цькуванню з боку однолітків. Факти — вражаючі! Реальність — свідчить! Тому учні 10 класу, об’єднавши свої сили, свої ідеї, свої погляди, залучилися до акції щодо попередження булінгу серед дітей.

Цю загальну проблему сьогодення  десятикласники всі разом розкрили через зйомку відеоролика. У сюжеті вони показали, як знущання можуть погано вплинути на нашу самооцінку та самореалізацію в житті. Учні-актори намагалися передати емоції, настрій підлітків, які зазнають утиску, цькувань та непорозумінь, тих, хто є ініціаторами та учасниками цього явища, яке, на жаль, зупинити миттєво не можливо.

Склавши власний сюжет відеоролику, «проживши» його епізоди, проводячи відеозйомку та роблячи монтаж, учні намагалися достукатися до сердець кожного, хто, переглянувши соціальний відеоролик, побудує собі майбутнє без жорстокості, без насилля, без морального пресингу. Адже ми ВСІ заслуговуємо на життя щасливе, життя, сповнене підтримкою, повагою один до одного та любов’ю!