Педрада 16 квітня  2020 р. «Соціально-емоційне виховання та формування позитивного мікроклімату в школі»

План та рішення педагогічної ради

«Соціально-емоційне виховання та формування позитивного мікроклімату в школі»

16 квітня  2020 р.

Питання Виступаючі Рішення/терміни виконання Відповідальні
1. Соціально-емоційне виховання та формування позитивного мікроклімату в школі

 

Заступник директора з навчально-виховної роботи

Бородіна О.В..

1 продовжувати роботу та здійснювати контроль з соціально-емоційного виховання та формування позитивного мікроклімату в школі

2 Дотримуватись класним керівникам нового Закону про загальну середню освіту та постійно працювати над самоосвітою (Постійно)

Заступникам директора з навчально-виховної роботи

Вчителі

2. Соціально-емоційне виховання та формування позитивного мікроклімату в початковій школі Вчитель початкової школи Виговська Я.Й. 1. Підготувати та розмістити у соцмережах, на сайті школи мотиваційне та підтримуюче звернення вчителів до учнів.

2. Класним колективам започаткувати проект «Ти не один», висвітлювати його у соцмережах і  на сайті школи

 

 

Голови МО,

класні керівники, вчителі предметники, заступники директора

 

 

3. Соціально-емоційне виховання на уроках англійської мови Вчитель англійської мови Троцкова Т.В.
4. Соціально-емоційне виховання та формування позитивного мікроклімату у класі Вчитель англійської мови Євтушенко Є.О. та вчитель польської мови Сологуб О.І.
5. Соціально-емоційне виховання на уроках трудового навчання Вчитель трудового навчання Сахно Т.О.
6. Про формування позитивного мікроклімату в школі Шкільний психолог та соціальний педагог Даниленко І.С. Провести діагностику емоційного стану та задоволення освітніх потреб серед учнів школи, розробити відповідні рекомендації та розмістити на сайті школи, створити групи вільного спілкування з психологом на онлайн платформах. Даниленко І.С. та Нікітіна М.І.
7. Про перенесення термінів прийому документів до 1 класу. Заступник директора

Запольська Г.В.

перенести терміни прийому документів в 1 клас до завершення карантину Запольська Г.В.
8. Про звільнення у 2019/2020 навчальному році від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової середньої освіти. Заступник директора

Барановська С.М.

Звільнити у 2019/2020 навчальному році від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової середньої освіти.

 

Барановська С.М.
9.  Про вибір підручників для 7-х класів школи, яким надається гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», що видаватимуться за кошти державного бюджету у 2020 році Заступник директора

Барановська С.М.

Довести вибір підручників для 7-х класів школи, яким надається гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», що видаватимуться за кошти державного бюджету у 2020 році, до відома педагогічних працівників, учнів та батьків школи Барановська С.М.