Таланти твої, школо!!!

15 березня 2019 учні, педагоги, батьки вже вкотре зібрались у затишній залі школи , щоб разом погордитись здобутками навчального року, що минає, а також на урочисте відкриття оновленої актової зали.

Наша школа незвичайна. Це школа для талановитих і обдарованих дітей. У залі зібрались ті, кому уже вдалось проявити свої обдарування: у навчанні, на конкурсах і олімпіадах, у спортивних змаганнях та інтелектуальних іграх. На святі були присутні почесні гості: голова Святошинської РДА Володимир Каретко, заступник голови Наталія Гусєва, начальник управління освіти, молоді та спорту Юрій Дубовецький, а також перший віце-президент – генеральний директор ДП «Антонов» Віктор Семенцов. Від імені районної влади привітав господарів очільник району і подарував школі акустичну систему для оновленої актової зали. Діти й педагоги школи продемонстрували свої таланти й досягнення, порадували присутніх яскравими виступами, а також отримали заслужені нагороди за свої досягнення у науці, творчості та спорті. Гордість і повага відчувалися, коли на велику сцену виходили учні нашої школи, даруючи глядачам хвилини насолоди.

І об’єднуючою для всієї шкільної родини стала пісня у виконанні директора школи Жук Лариси та вчителя англійської мови Євтушенко Євгенії «Діти за мир у всьому світі».

Віримо, що і в подальшому спільна праця педагогів та учнів нашої школи увінчається рясними сходами талантів на теренах Святошинського району міста Києва.