Міжнародний день рідної мови

Рідна мова – це мова народу, вона передає досвід пращурів для нащадків. Це – скарбниця народної мудрості, криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмочок надії.

21 лютого 2019 року у спеціалізованій школі № 96 імені О.К. Антонова до Міжнародного дня рідної мови відбулися заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня рідної мови.

В цей день учні школи брали участь у конкурсі читців, де декламували вірші відомих українських поетів про Україну , про родину та українську мову; згадували її трагічну долю, демонстрували її красу і велич та своє шанобливе ставлення до рідної українької мови.

Також відбувся святковий концерт “З любов’ю до рідного краю”, у якому взяли участь учні 2-х класів. Під час заходу учні не тільки декламували вірші українською мовою, але й було продемонстровано юними акторами декілька сценок, розказано гуморесок та повчальних цікавинок. Все свято було пронизано українським духом, любов’ю до рідного слова, до чистих джерел творчості українського народу.