22.01.2021 р. Виховні заходи до День соборності України

З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу були проведені тематичні онлайн заходи.

Учні початкових класів переглянули презентації «Ми – українці», «Я – частинка великої держави», обговорили з класним керівником що таке патріотизм та за що вони люблять свою країну.

Учні 5-х класів провели онлайн-виховну бесіду, подивились презентацію «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг» та з підручних матеріалів написали Україна.

У 6-8-х класах пройшли тематичні онлайн-виховні години національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Я люблю Україну», «Україна-моя Батьківщина». Також діти складали тематичні пазли до Дня Соборності (https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1cdc03aa3462).

Учн 9-11-х класів взяли участь у годинах онлайн-спілкування «Єдина держава-єдиний народ!», «В єдності наша сила», «Злука. День Соборності України» з використанням відео матеріалів, презентацій та цікавих тематичних завдань (https://learningapps.org/view16454487).

Учні 9-А класу переглянули фільм «Свято Злуки. Політика пам’яті». Фільм дав відповіді на багато запитань і показав, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності.

Виховна година мала показати, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.