Всеукраїнський відкритий тренінг «Європа починається з тебе»

15 травня  учні 8-11 класів  разом із вчителями мали можливість дистанційно долучитися до Всеукраїнського відкритого тренінгу  «Європа починається з тебе», присвяченого  святкуванню  Дня Європи в Україні.

Організатори заходу — Міністерство інформаційної політики України; Офіс віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції; Міністерство освіти та науки України за підтримки проекту ЄС «Association4U» та Google Україна.

Захід спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

Говорили про важливі питання та ситуації, з яких складається життя сучасної молоді – майбутнього нашої країни. Європа – це союз сильних країн. Країн без корупції, порушення правил і законів, толерантних і захищених. Що потрібно зробити для того, щоб бути справжнім європейцем? Що таке правила  спілкування, толерантність, інклюзія?

Такі заходи корисні для підростаючого покоління, і матеріали цього уроку обов’язково будуть  використані в майбутньому. Дякуємо організаторам за цікавий захід!